Barbár Gourmet az Iván-völgyi tetőn: kemencén és sparhelten játszik az Almalomb-séf Csonka Gergő, hozzá 2017-es vöröseket bontunk. Bemutatjuk az új Barbárt! Míg a falakon Hecker Péter képei figyelnek, nekünk is jut idő, hogy egymásra figyeljünk.


A JEGYÁR TARTALMAZZA

5 fogásos gourmet vacsoramenü Heimann borokra komponálva. Az ételeket az Almalomb étterem csapata készíti, Csonka Gergő séf vezetésével. A hosszúhetényi étterem nagy kedvencünk: közel vannak hozzánk távolságban és a minőség iránti elkötelezettségükben is. Velünk együtt ők is a Slow Food Pannon Convivium alapítói és 2019-től a SVÉT (Stílusos Vidéki Éttermiség) tagjai.

7 tételes Heimann borsor, benne legizgalmasabb újdonságainkkal a 2017 es évjáratból: itt mutatjuk be az új Syrah válogatást, az Alte Reben kékfrankost és a legfrissebb Barbárt. A vacsora végére jó néhány Barbár meglepetéssel készülünk.

Kiállítás Hecker Péter festményeiből, a Völgyi-Skonda Gyűjteményből.
Nyitóbeszédet mond Heimann Zoltán.

A vacsora ára tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást és kávét.

Férőhelyeink sajnos beteltek, a jegyek elfogytak.